Toimitusehdot

Toimitusehtomme kuvaavat sinulle, asiakkaalle, miten sivustollamme tarjottu Käsittelypalvelu toimitetaan.

1- VIRALLISET-ESTA.FI on yksityinen, kolmannen osapuolen ESTA-hakemuksia käsittelevä yritys, eikä se ole millään tavalla sidoksissa Yhdysvaltain hallitukseen.

2- Tarjoamamme palvelut:

  • ESTA Viisumivapaushakemuksen tietojen syöttö ja käsittely.
  • Käsittely hakemuspäivänä ja tilapäivitykset.
  • Matkustuslupavahvistuksen toimitus sähköpostitse
  • Hakemuksen tietojen päivitys ja tilatarkistukset kahden vuoden ajan ESTAn saamisesta.
  • 24/7 asiakastuki sähköpostitse ja puhelimitse

3- VIRALLISET-ESTA.FI ei takaa hakemusten hyväksymistä, käsittelemme asiakkaan hakemuksen tiedot ja kokoamme ne tulli- ja rajavartiolaitoksen järjestelmään.

4- Asiakas on vastuussa asianmukaisen ja paikkansapitävän tiedon antamisesta hakemusta varten, VIRALLISET-ESTA.FI ei vastaa asiakkaan antamien virheellisten tietojen takia hylätyistä hakemuksista.

5- Kun hakemuksen tiedot ovat annettu, VIRALLISET-ESTA.FI illa on 24 tuntia aikaa hakemuksen käsittelyyn ja tilapäivityksen antamiseen asiakkaalle. Emme vastaanota reklamaatioita toimittamattomista matkustusluvan vahvistusasiakirjoista 24 tunnin sisällä siitä, kun asiakas on lähettänyt tiedot. Asiakkaalla on oikeus reklamoida 24 tunnin jälkeen, mikäli vahvistusasiakirjaa tai tilapäivitystä ei ole annettu.

6- Tulli- ja rajavartiolaitos voi keskeyttää hakemuksen käsittelyn erinäisistä syistä, näissä tapauksissa asiakaspalvelijamme ottaa asiakkaaseen yhteyttä ratkaisun löytämiseksi. Samaa pätee mikäli hakemus hylätään.

7- Tarjotut palvelut ovat tässä suhteessa jättämistä ESTA sovelluksia. Kustannukset hakemusten käsittelyä sisältää kaikki palvelumaksuja (enintään 77 USD), jotka ovat riippuvaisia sijainnin hakijalle. Emme ole sidoksissa Yhdysvaltain hallituksen tai suurlähetystöön. Käsittelymaksu sisältää 21 USD koska Yhdysvaltain hallitus myöntämistä oman ESTA. Voit hakea suoraan https://esta.cbp.dhs.gov/esta/Tilatessaan palvelumme asiakas sitoutuu maksamaan palvelumaksun tietojen syöttämisestä ja tukipalvelumaksun, johon sisältyy VIRALLISET-ESTA.FI in asiakkaan puolesta maksama 21 USD suuruinen ESTAn järjestelmämaksu maksu Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitokselle.

8- Asiakas antaa VIRALLISET-ESTA.FI ille valtuudet hallinnoida hänen hakemuksensa tietoja ja lähettää hänen puolestaan hakemuksen Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen ESTA-järjestelmään tietosuojakäytäntömme sekä Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen tietosuojalausunnon (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/html/privacy.htm) mukaisesti:

9- Asiakas vahvistaa olevansa oikeutettu ja laillisesti kykenevä suorittamaan maksun ilmoitetulla pankki- tai luottokortilla. VIRALLISET-ESTA.FI veloittaa ilmoitetulta kortilta maksun kertamaksuna kokonaisuudessaan eikä vastaa asiakkaan ilmoittamien luottokorttitietojen laittomasta käytöstä.

Kun saman päivän käsittelypalvelumme, joka pätee myös viikonloppuihin ja pyhäpäiviin, on suoritettu, toimitamme tuotteen ainoastaan sähköpostitse.

Suosittelemme lisäämään sähköpostiosoitteemme orders@official-esta.com sallittujen lähettäjien listalle varmistaaksesi, ettei sähköpostiamme torjuta täyden postilaatikon takia.

PDF-tiedostot voidaan avata ilmaiseksi ladattavissa olevalla Adobe Readerilla.

Jos sinulla on kysyttävää toimitusehdoistamme, ota yhteyttä sähköpostitse (support@official-esta.com). Vastaamme 24 tunnin sisällä.

Käsittelypalvelumme katsotaan toimitetuksi, kun olet vastaanottanut matkustuslupasi sähköpostitse. Suosittelemme matkustusluvan tulostamista, sillä jotkut lentoyhtiöt haluavat nähdä sen lähtöselvityksessä.