Floridan viisumi

Julkaistu: Jun 17, 2019, Muokattu: Nov 09, 2019 | Tunnisteet: USA: n viisumihakemus, USA: n viisumivaatimukset, USA Visa

Esittely

Alla oleva artikkeli antaa tietoa viisumin saamisesta Floridaan, tai viisumivapauden saamisesta Floridaan.

Florida on rantoja rakastavien osavaltio. Rantaa löytyy yli 600 mailin verran. Rentouttava ilmapiiri ja mukava ilmasto tekevät tästä osavaltiosta hyvän kohteen lomailijoille.

Miami on turistien menomesta, sillä siellä järjestetään jatkuvasti erilaisia tapahtumia ammattiurheilusta musiikkiesityksiin, kuten myös muita huvituksia. Suosittu Miami Beachin rantabulevardi on aluetta, jossa turistit lekottelevat auringossa ja illallistavat hienoissa ravintoloissa rannikolla. Muita suosittuja kaupunkeja ovat Orlando, Disney Worldin kotipaikka; Fort Lauderdale, jossa on jokusia suosittuja rantoja; sekä Key West, suosittu saari Floridan salmella, noin 4 tunnin ajomatkan päässä Miamista.

Floridaan vierailulle mielivien on saatava viisumi kyseiseen osavaltioon, tai viisumivapaus riippuen vierailun tarkoituksesta sekä henkilön kansalaisuudesta.

Viisumivapausohjelma (VWP)

Viisumivapausohjelma (VWP) antaa ohjelmassa mukana olevien maiden (joita on tällä hetkellä 39) asukkaille mahdollisuuden vierailla Floridassa ilman viisumia korkeintaan 90 päivän ajan. Ehdokkaan on täytettävä vaatimukset voidakseen hyödyntää viisumivapautta ja omattava sähköinen matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization, ESTA) ennen lähtöään Floridaan ilma- tai meriteitse. Seuraavat ehdot on täytyttävä, jotta on kelpoinen saamaan ESTA-luvan:

  • Matkan tarkoituksen on oltava viisumissa sallittu
  • Liikematka
  • Huvimatka
  • Matkasyyt, joita viisumivapausohjelma ei salli

Turistiviisumi / vierailijaviisumi

Jos et ole kelpoinen saamaan ESTA-lupaa, voit hakea “B”-luokan viisumia Floridaan. B2-viisumi myönnetään huvimatkatarkoituksiin, B1-viisumi liikematkoja varten. Olemassa on myös B1/B2-vierailijaviisumi, jota voi käyttää sekä liike- että huvimatkatarkoituksiin. B-luokan viisumin hakemisessa on seuraavat vaiheet:

  • Täytä viisumihakemus (DS-160) verkossa
  • Varaa aika haastatteluun Yhdysvaltain suurlähetystöön
  • Maksa DS-160-hakemuksen maksu ($160 USD)
  • Kerää tarvittavat asiakirjat
  • Vapaaehtoinen: kerää lisäasiakirjat, jotka todistavat aikomuksesi poistua Floridasta vierailusi jälkeen; ja
  • Käy haastattelussa suurlähetystössä

Jos viisumihakemuksesi hyväksytään, sinulle myönnetään viisumi.

Jos sinulla on viisumivapausohjelmassa mukana olevan maan passi ja haluat saada ESTA-luvan huvimatkaa, liikematkaa, lääketieteellistä hoitoa tai läpikulkumatkaa varten, aloita hakemuksen täyttäminen. Muissa tapauksissa käy katsomassa usein kysytyt kysymykset saadaksesi lisätietoja ESTA-luvasta.

Hae ESTA

Jaa

FacebookTwitterYoutube

Hae ESTA-lupaa

ESTA on pakollinen matkustuslupa matkailijoille, jotka saapuvat Yhdysvaltoihin meritse tai ilmateitse loma-, liike- tai kauttakulkumatkalle alle 90 päivän ajaksi.

Hae ESTA-lupaa

Tweets